dilluns, 3 de novembre del 2008

Som esclaus de l'opinió de la gent que ens envolta?

Feta per Pepe...

5 comentaris:

  1. Aquesta foto em fa pensar en un alumne (el gos de darrera) y un professor( el de davant) que li està enseñant el camí (com si fos coneixedor de l'únic autèntic i veritable camí). L'alumne està distret miran cap ón realment vol anar, pero està lligat a unes pautes que li marca el seu professor, fent-lo, si cal, caure en els seus mateixos errors i apartant-lo d'un ventall d'oportunitats.
    PP

    ResponElimina
  2. Profe
    Crec que, en el comentari, l'autor expressa una idea molt pessimista i negativa de la tasca del professor. En tant que especialista en la matèria que imparteix, el professor pot ajudar l'alumne a dominar la matèria de manera més fàcil i ràpida que si ho hagués de fer tot sol. En aquest sentit, ajuda a no repetir els errors que han comés els qui s'han preguntat les mateixes coses en el passat, i també a conèixer les respostes satisfactòries que s'han aconseguit al llarg del temps, la qual cosa permet avançar més ràpid (tasca bàsica del coneixement)
    El comentari correspondria a la queixa d'algú que, en tot cas, no vol seguir aquell camí del qual el professor és un bon guia i considera, per tant, que l'esforç que fa seria més profitós si l'invertís en una altra direcció.
    Per altra banda, hi ha d'altres respostes possibles a la pregunta, com ara "NO". Les raons ... en un comentari futur.

    ResponElimina
  3. La profesora tiene razón porqué los profesores nos apyan en todo momento y parece que no sabes valorarlo.
    Además la foto está desenfocada.

    ResponElimina
  4. quina mala llet, jo no trobo que tots el professors siguin iguals ni em referia a cap cas en concret, si no la conducta d'algun tipus de persones.

    ResponElimina
  5. la feina dels professors consta en ensenyar per poder tenir un millor futur.
    Si l'alumne no vol estudiar o no està pendent del que el professor vol ensenyar és el seu problema, també el que pot fer és agafar i deixar els estudis,peró si ho fa el cap d'uns anys estarà orgullós de no tenir coneixements?

    Anna G

    ResponElimina